Sunday, June 26, 2011

korean drama~

Asalamulaikum..annyeonghaseyo…kepada pembaca2 semua serta peminat crita2 drama korea..skarang ni selain drama2 korea yg hot kt internet, kt television pn de byk disiarkan drama korea x kira crita baru atau yg diulang..sy nk list sikit crita2 korea yg sy tau ade kt tv skarang.. =)

bg peminat cte korea yg x de astro kt umah mahupun internet, ade jgk crita2 yg dimainkan kt channel tv biasa..

1. Beethoven virus

cte ni masa tahun 2008..bg peminat2 jang geun suk mesti ske tgk cte ni kn..huhu cte ni skarang di ulang kt channel 8tv, stiap hari ahad pada pukul 7 pagi..

2. Marry me, Mary!

atau dikenali jg dgn tajuk mary stayed out all night ni di kre baru la jgk sbb bru tahun lps dimainkan cte ni..skarang diulang kt channel 8tv stiap sabtu pukul 6.30 ptg

3. Personal taste

atau dikenali jg dgn tajuk personal preferences ni pn crita tahun lps jgk..peminat pelakon lee min ho mesti ske tgk cte ni kn..crita ni akan diulang di channel 8tv start 29hb jun nnt stiap isnin-khamis jam 8.30 mlm

4. Coffee prince

atau nme pnoh cte ni the 1st shop of coffee prince ni cte pd tahun 2007..igt x lg cte yoon eun hye menyamar jd laki tu? skrang cte ni tgh ulang kt channel NTV7..peminat cte ni bleh tgk stiap isnin-khamis jam 12 t/h

selain tu spe2 yg ade astro, kt astro channel kbs pn ade cte2 bru yg tgh on air..

5. baby-faced beauty

cte yg mengisahkan ttg seorg pmpn yg umurnya 34 tp org igt dia umur 25 sbb mempunyai rupa yg baby-faced..heroinnya jang nara..da lama x tgk jang nara berlakon drama..spe2 yg nk tgk skarang dimainkan pada stiap isnin & selasa jam 9 mlm di channel kbs

6. romance town

crita baru yg mengisahkan ttg org gaji bercinta dgn majikan ni tgh on air stiap rabu & khamis jam 9 mlm di channel kbs

7. boys over flower

haa cte yg ckup famous ni spe yg x tau kn?? spe2 yg rindukan hero2 kacak dalam cte ni bleh tgk kt channel kbs sbb tgh diulang balik stiap isnin-khamis jam 3.23 ptg..


ok, slamat menonton! =)


6 comments:

Eazy Izzuddin said...

oh layan juga ea korea..
xD

sYafIk-wAy said...

tiada masa nak tengok cte korea dah , buzy . dermmm

aziza esa said...

@eazy izzuddin..layan2..huhu

aziza esa said...

@sYafik-wAy..tgk time x busy je..huhu

Rtp Farra Arisha said...

erkk, arisha tak minat sgt korea films@dramas tp still tgk :)) haha.

aziza esa said...

@Rtp Farra Arisha..xpe kalo x minat, janji tgk..huhu

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...