Tuesday, September 11, 2012

i'm back!

salam 1 malaysia!

fuhhh setelah sekian lama x tulis kat blog ni. last update 9 feb 2012. hambekk kau! da lebih kurang 7 bulan aku x hupdate blog ni dan biarkan blog ni macam rumah terbiar yang da lama ditinggalkan. bersawang penuh! hehee lama gila kot x update. 


hye readers! eh ade ke lagi tah reader blog aku nih. header dengan background yang x penah bertukar setahun lamanya. hee. nak cerita sikit. ada sekali tu masa kat shopping complex ada orang tegur aku "eh, azie ke?"aku pun usha pelik cuba2 ingat kot2 aku penah kenal dia sebelum ni kat mana2 or dak sekolah tadika aku dulu ke. pastu aku tanya la mana kenal. dia  jawab "dekat blog". hoho terkezut jugak la ada yang cam aku dari blog. hebat sungguh insan tersebut dalam mengecam orang. hehee. oke sampai situ je ceritanya.


walaupun  aku dah lama x hupdate blog ni, tapi aku still contact dengan member2 blogger yang aku pernah jumpa. buktinya, masa buka puasa tahun ni aku ada lagi join berbuka puasa bersama blogger terengganu sama macam tahun lepas yang mempertemukan kami buat kali pertama tahun lepas. hehee. and raya pn still sama2 blogger lagi. sampaikan aku pun segan sebab masihkah aku bergelar blogger nak lepak2 dengan geng2 blogger ni lagi? group2 blogger kat fb pun da lama aku x jengah. nampak muka2 baru je ramai.


 ni la gambar raya bersama blogger di rumah eyda syahida.

ha kat atas ni gambar blogger2 yang ada masa raya 2012 ni. dari kiri PM, edie, arif, afif el nino, hafiz hafizol, bluewendy, eyda syahida, aku insan biasa je, & asma bluppy


maka isnin kelmarin bermulalah kehidupan aku sebagai student tahun 3 kat ukm ni. diorang yang amik course 3 tahun da boleh kira final year da. tapi untuk aku yang amik course 4 tahun ni kena sabar lebih sikit. hehee. sekarang da senang sikit nak update blog sebabnya sekarang duduk dekat bilik yang wifi lajuuuu macam roket. sebelum ni aku lama x update sebab sem lepas aku dapat bilik yang wifi slow macam siput. siput pun lagi laju kot =_='. 


tapi apa yang lebih penting harap sem ni dapat score lebih dari sem lepas. doakan eh :) 


wassalam.




2 comments:

Cik Asma BLuppy said...

finally u update jgk! winky2!

azie Cheesy said...

setelah sekian lama.. hehee

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...