Thursday, October 25, 2012

konvokesyen ukm ke 40

salam !

tengok tajuk gaya macam aku yang konvo kan. eh tak tak. baru-baru ni masa konvokesyen UKM ke-40 aku main gamelan untuk persembahan waktu penerimaan skrol. untuk pengetahuan, sem ni aku baru start main gamelan dan setelah praktis berminggu-minggu, maka tiba lah waktu untuk buat persembahan time konvo baru ni. dan geng yang main gamelan sama-sama ni sgtlah sportingnya dan friendlynya. malas nak crita panjang, jom tengok gambar-gambar kat bawah ni ;)

suasana dari atas



with NC and TNC



with classmates yang sama-sama join gamelan

macam baru lepas menari pulak. bukan2. hehe






free style

mereka sgt spoting !


#ehh



*ramai senior yang tukar profile pic gambar konvo. tahniah kepada mereka yg berkonvo ! lepas konvo , sambut hari raya aidiladha pulak. selamat hari raya aidiladha to all muslims! peace no war ^^V

7 comments:

Eyda Syahida said...

amboiiii ! kelas kau jahhh :D

azie Cheesy said...

hehehe ! lama x komen2 sini eyda :D

Aety TIMsy said...

**wink wink** gambo i ade :p

azie Cheesy said...

untung l ade gmbo dia kt sini kan? haha !

Aety TIMsy said...

hehehe tulahh~ excited skit :p

cik violet said...

hai, sy konvo dat time. hehe

azie Cheesy said...

hehe yeke cik violet? sygnye kita x knal time tu.. huu

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...