Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

assalamualaikum ^^,

excited plak abg ben follow azie.. hehee..nk join segmen ni jap..jom la join sekaki..click banner abg ben ni k!






rakan2 sekalian meh la kritik blog azie ni..azie bru lg dlm berblogging ni, msti byk kekurangan..jd kritik je k..azie x mara..huhu..segala kritikan azie akn trime dan cuba baiki kekurangan blog azie ni.. peace no war ! =)




12 comments:

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

~AmyLiana8886~ said...

simple but nice...

Ewan Marcuz said...

cube buang love-love kat belah kanan tu, dan right sidebar kamu terlalu kecik lah. :)

http://ewanmarcuz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said...

oke ...nice je ^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

sYabiebieY haLym said...

header simple sangat la dik...
tang spongebob n patrik tu cikbee sukeee...!!!

lagi satu, kmk stand to kolej mara kulim or kolej matrikulasi kedah???

btw, sudah follow...
salam kenal ya..
=)

Cik Kay Jue said...

ok.. yang love2 tu je... tak ok..

hehe.. ok thnks..

http://kayjueblog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ɀʉɱʁɩ said...

pjg na sidebar tepi tu :)


http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html#en

K O R I E said...

Hi awak..
salam berblogging yea
hum korie rsa u kena tukar layout/template lain unt nampak lebih kemas ^^
love di sidebar xpyah un xpew sbb ganggu chatbox awak tu.
ok .
just pendapat jea la yea

Goblogz said...

bahagian atas terlalu berserabut..cuba leraikan supaya indah dan cantik di pandang.

dah folo n sila kritik blog saya
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Header separuh?? Nape x nampak muka??

Kalendar, jam, spongebob + patrick, widget love sebelah kanan, burung twitter yg berterbangan, dan feedjit. SEMUA tu tak perlu letak. Cuma memberatkan blog je.

Dan sila buat scrollbar untuk archive awak yg berjela tu k. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aziza esa said...

tenkiuu sume, kritikan anda amat dihargai..spe2 yg nmpk header sparuh smlm tu ade kesilapan teknikal yg berkalu smlm..hehe

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...