Sunday, December 25, 2011

gathering blogger selatan di Melaka

assalamualaikum !


pd 17 & 18 Disember baru ni aku join gathering blogger selatan kt Pengkalan Balak, Melaka..da lama baru aku nk update kan? busy la kononnya.. biarlah, asalkan aku ada kenangan bersama blogger2 ni.. hehee.. aku di invite oleh encik HAFIZ HAFIZOL.. aku bertolak dr ukm dengan HAFIZ HAFIZOL & LUTFI SYAFIQ..


then kitorang pergi ke melaka sentral dulu untuk jumpa EYDA SYAHIDA, KUNCI LOCKER, AYDAH, ZATIE, YADZ, n YAZID TORPEDO pun ada..


then kitorang 3 buah kereta gerak ke pengkalan balak sama-sama..seriously aku berubah menjadi seorang yang sangat pendiam sebab aku tak biasa dgn diorang lagi...tu 1st time aku jumpa diorang n aku tahu diorang sure tak kenal aku..hohoho...aku blogger biasa2 jeee...aku pernah jumpa EYDA je sebelum ni masa beraya antara blogger terengganu kat rumah EYDA n pernah main bowling sama-sama kat terengganu...HAFIZ HAFIZOL aku dah biasa jumpa dekat ukm..nama pun 1 kolej...errrrr...


masa sampai tu ada sesi ice breaking...kat situ baru la aku dapat kenal blogger2 ni...petang tu pulak ada sukaneka...sebelum sukaneka ada sesi teka url blogger...siapa salah teka kena conteng muka dengan cat...aku kena teka url blog CIK TYEE... adey aku tersalah sebut jarijemarikumontel.blogspot.com...tak pasal2 muka aku jadi mangsa conteng cat oleh CIK TYEE n MAIRA QUEEN...terlebih jari je sebenarnye....sepatutnye jemarikumontel je... huhu...

sesi ice breaking

muka kena conteng dengan cat
sukaneka






malam tu ada barbeque, karaoke, dan sesi tukar2 hadiah...untunglaaa hadiah aku dapat kat EYDA SYAHIDA...huhuhu...EYDA jg baik2 taw benda tu...untunglaaa sama dengan PUTERA REMAJA kannn....aku lak dapat hadiah dari YAZID TORPEDO...dapat beg dari jogja k...#silajanganjeles...


then lewat malam tu ada sesi bercerita kisah cinta bersama PUTERA REMAJA, KUNCI LOCKER, AYDAH, EYDA SYAHIDA, ZATIE, NOR FATIAH YADZ n MAIRA QUEEN...lama sikit pastu YAZID TORPEDO pun datang share kisah cinta jugak...seronokla dengar kisah2 menarik korang2 semuaaa...huhuhu...then kak ALYA ESPREZZO pn join sekali...


esoknya tu semua dah nak gerak balik...thanks semua yang sporting2 belaka...


blogger2 yang terlibat:

perempuan:












lelaki:



Link













oke start 3hb 1 2012 - 20hb 1 2012 aku exam final sem 3... doakan eh :)

#kbai












24 comments:

syeira_eira said...

erkkk.,.jeles ngan hadiah tu.,.hahah

pRiNCe said...

nme den kena mention 3 kali..muahahaha

Eyda Syahida said...

name kite 7 kali. hahaxx >.<

wanie said...

waahh..meriah dn spoting2 semuanyer

KEGILAAN TUDUNG DIAN PELANGI!!
MARIMARI !
TENGOK SINI!
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/kegilaan-tudung-dian-pelangi.html

hafiz hafizol said...

wiwiiittttt!!! hehe.. tenx sebab sudi nak join!!

MaiRa QuEeN said...

nnt join lg ye dear..

SheyPull said...

nasib baik igt jugak kat kite...:P



JOM singgah blog saya nak? Ade cite best...Bencana atau Musibah di TERENGGANU?

azie Cheesy said...

@syeira_eira~ jgn jeles dik..akak dah bagi signature dia kt zatie kan? huhu simpan baik2 tau..

azie Cheesy said...

@prince~ untungla dr prince jd king kannn...haha

azie Cheesy said...

@eyda~ opkos la dear nme eyda kne mention byk kali...huhuhu

azie Cheesy said...

@wanie~ yupz drg mmg sgt sporting habess!

azie Cheesy said...

@HH ~ thnx sbb invite! :D

azie Cheesy said...

@maira~ hope dpt join lg.. huhu :)

azie Cheesy said...

@sheypull~ mesti la igt..mne leh lpe sume blogger2 yg join :)

Noraien said...

wahhhh,rinduu nak lepak lagi ;)

good luck exam !

M Firdaus Mohd said...

pergh, best gila gathering blogger!!

azie Cheesy said...

@noraien~ rinduu jugak! thnx dear ~

azie Cheesy said...

@firdaus~ yup mmg best..hehe

Liza Razak said...

bestnye boleh join gathering blogger !!

محمد رازيق said...

wah, menariknya.. rasa teringin nak join.. hehe.. dah follow azie di twitter (mr_mohdrazik). free2, jmput singgah blog, jmput bc entri HUKUM MANDATORI ??

acul said...

meriahkan waktu nie... pasni wat lg n lg gempak :)

p/s : sory baru bw sbb bz skit ngn work :D

azie Cheesy said...

@lizarazak~ yup mmg best..huuhu..

azie Cheesy said...

@razik~ thnx for following me :)

azie Cheesy said...

@acul~ btol3..huhu sme la lme da x blogwalking..

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...