Wednesday, December 14, 2011

jawab exam sorang-sorang

assalamualaikum !


oho lama betul tinggal blog nih. busy memanjang. rasa macam 24 jam sehari tu macam tak cukup. dengan assignment, quiz, handle program, midsem yang tak habis lagi, final yang dah nak dekat. hohoho. banyak nak kena settle.


masa memang cepat sangat berlalu. kerja banyak tak selesai lagi. kadang2 sampai tak tido 1 malam kena siapkan kerja. huu. aku pulak ada midsem tak habis lagi. classmate aku semua dah habis midsem. untuk sem ni midsem ade 3 papers. semua paper aku kena jawab sorang2. sebabnya masa hari exam ada musibah menimpa aku sekeluarga.


jadi midsem aku terpaksa la dipostpone kan untuk aku seorang. lain betul feel jawab exam sorang ni tak ada kawan2 di sekeliling. tak syok pun ada. huu. kalau ada kawan2 boleh jugak intai2. hak3 oke tu tipu, aku bukan kaki tiru time exam. bukan la, at least kalau jawab exam dengan kawan2 ada gak semangat nak rasa cuak ramai2. ni kawan2 sedap tido aku yang cuak sorang2 nak jawab exam.


esok takda kelas tapi de midsem kul 1. tu baru 2nd paper untuk midsem. lg 1 paper lecturer cakap mungkin lepas habis final baru jawab midsem sebab soalan untuk aku seorang tak siap lagi. apa punya semangat la nak buat soalan baru untuk aku sorang. hoho.


oke nak study untuk midsem esok. doakan eh :)

#kbai


10 comments:

hafiz hafizol said...

gudluck Azie.. herherherrrr..rr

azie Cheesy said...

@HH.. tenkkiuuuuu :P

Pendamba Mawar said...

jawab molek azie

nanie zainudin said...

ksiannye jawab sorang..by the way..good luck..saya follow awak :)jom la jenguk http://ciknaniezainudin.blogspot.com/

man luqman cool boy said...

good luck....do the best...

man luqman cool boy said...

good luck....do the best...

man luqman cool boy said...

good luck....do the best...

azie Cheesy said...

@PM~ thnx fyzal ! :)

azie Cheesy said...

@nanie~ tenkiuu.. salam kenal..will follow u back :)

azie Cheesy said...

@man~ thnx eh :)

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...