Monday, September 26, 2011

najwa latif di pesta konvo ukm


assalamualaikum !


apa khabar semua? semoga sihat sokmo...hehee...td aku gi pesta konvo ukm sbb pg td kawan aku cakap ada najwa latif...disebabkan aku free malam ni tak ada meeting pape, aku pun pergi la pesta konvo nak tengok2 adik najwa dari jarak dekat...



planning nak tgk najwa je tapi dah agak mesti performance dia last sekali...so layan je la artis2 yang nyanyi...ada nadia, farawahida, nubhan...masa nubhan tengah nyanyi tetiba hujan sangat lebat menyebabkan aku dan kawan aku naik atas stage bersama ramai2 yang naik...so kami memang ada atas stage sekali dengan nubhan time tu...tapi tak dapat ambil gambar dengan nubhan sebab time tu ramai sangat so ambil gambar nubhan sorang jela...




memang tak sangka insiden tu akan berlaku sebab mula2 dok kat bawah just igt nak tengok dari jauh je la...sekali bila hujan lebat tetiba aku ada atas stage pulak...bila dah ada atas stage tu aku pun amik peluang ambik gamba dengan abg khairul dan abg muaz dari muzik fm...memang tak sangka la...diorang memang sangat sporting walaupun hujan2 kan...



with abg muaz muzik fm


with abg khairul muzik fm


then masa najwa latif dah naik stage memang dapat tengok dari dekat la sebab kitorang ada atas stage sekali time tu...so memang x lepas peluang la ambil gambar najwa tgh nyanyi life depan mata aku ni...then bila dia dah abes nyanyi aku tengok jela orang dok ambil2 gambar dengan dia...dalam hati aku "nak gak, tapi mesti ramai yang nak ambil gambar ngan dia, susah la nak dapat"...then aku pun tengok je la dia dikerumuni ramai, aku malas nak menyempit...




then bila dah turun stage aku ngan member aku gi belakang stage nampak macam dah kurang orang dekat najwa kitorang pun amik peluang juga la...last2 berjaya jugak dapat ambil gambar dengan najwa yang comel tu...dia salam siap cium tangan, sopan je...hehe...

tadaaa!

me n friends with najwa latif :)


*semua gambar di atas diambil dari camera handphone aku sendiri*

psstttttttttt: pada sapa2 yang tak kenal najwa latif boleh search kat youtube , twitter or facebook



21 comments:

Ai-Sis said...

untunglah jumpa artis.hehehe :p

Pendamba Mawar said...

sapa najwa latif?lalala

tak kenal la..haha

yang angkat peace sebelah abg khairul tu ker?miahahaa

Pendamba Mawar said...

sapa najwa latif?lalala

tak kenal la..haha

yang angkat peace sebelah abg khairul tu ker?miahahaa

Eyda Syahida said...

err.. jeles boleyh? wuwuwuu T__T

comel kan NL? ;)

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

untung giler...:)

azie Cheesy said...

@ai sis~ hehe xpe nnt ai sis mesti dpt jmpe artis gk..

azie Cheesy said...

@pendambamawar~ erk siyes ke x knal? yg buat peace sblh abg khairul tu x tau lg ble jd artis..hehe

azie Cheesy said...

@eyda~ yup NL comel :)

azie Cheesy said...

@teyhasahaje~ de peluang je nk dpt jmpe artis2 ni..huu

hafiz hafizol said...

untunglah ... aku pun pegi.. hehe.. tapi duk tgk dr jauh jela..

iMBobo said...

adik najwa sgt comel hehe

asraf osman said...

najwa latif!!like!;)

azie Cheesy said...

@hafizol~ la npe x join nek ats stage? huhu

azie Cheesy said...

@imBobo~ yup dia mmg comel.. :)

azie Cheesy said...

@asraf osman~ like jgn x like..hehe

Run Away said...

najwa latif...baru Sy dgr...Sy tak kenal sangat artis2 baru.....lama tak tgk TV....;s

zulhilmi tempoyak said...

xtau pon...

hihik...

i mean x tau lak ad kat ukm...;p

Cikk Mimin said...

Wahhh . :D

azie Cheesy said...

@runaway~ najwa latif penyanyi muda zaman kini..hehe

azie Cheesy said...

@zulhilmi tempoyak~ erk ukm gak ke? huhu

azie Cheesy said...

@cik mimin~ wow! :)

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...