Wednesday, September 14, 2011

sekadar hilangkan rasa kekok

assalamualaikum!



lama sgt2 x update blog ni *padahal baru 6 hari*...tapi da hampir seminggu jugak blog ni x diupdate...rindu banget! sebab sibuk kelas dah bermula dan sibuk dengan kena handle persiapan untuk Minggu Perkenalan Persatuan Pelajar (M3P) kat UKM ni...busy macam mana pun aku x nak blog ku ini terabai begitu sahaja...huuu



masa cuti aku rajin jugak update blog, blogwalking, kenal bloggers2...siap hang out dengan bloggers lagi...heheee tapi bila dah start belajar ni rasa macam terabai je blog ni...oh tak nak tak nak...dah sayang kat blog ni, x nak biarkan begitu sahaja...sejak daftar masuk u balik ni x update blog lagi, so ni rasa kekok semacam lak...tak tahu la kenapa...perubahan suasana kot...sebelum ni mostly update kat rumah...huuu...



sambil2 tulis ni nak ucap la selamat datang pelajar baru ke UKM ni...hehee...tak nak tulis panjang kali ni, sekadar menghilangkan rasa kekok yang tetibe ni je...oke dah rasa cool sikit...



psssssssstttttt : ni entry paling pendek dan ringkas pernah aku tulis... #taksangka :D




16 comments:

Ini Kisah Tia said...

ringkas tapi ada mesej nak disampaikan takpe :)

Atiqah Wadiah said...

x moh wish apap2 ker kat pelajar senior??hehe

puteraduyong said...

wah..kira pasni semua entry panjang2 la ye... ;)

ucha said...

awk student UKM eh???UKM MNA???

Pendamba Mawar said...

hehe..cam tu pun boleh..ringkas ke?da cukup panjang tu

nelly said...

like2 !!

Marina said...

selamat masuk belajar semula...samela kiter civil engineering..study smart ok...salam perkenalan dari akak marina..

www.marinafazli.blogspot.com

azie Cheesy said...

@tia~ btol tu tia..hehe

azie Cheesy said...

@atiqah wadiah~ slamat sambung study pd senior2..hehe

azie Cheesy said...

@puteraduyung~ belum tentu lagi..tgk keadaan, masa, dan idea dulu...huhu

azie Cheesy said...

@ucha~ UKM bangi.. ;)

azie Cheesy said...

@pemdamba mawar~ rasa macam ringkas la sbb input sikit je..ngee~

azie Cheesy said...

@nelly~ like ek? tenkiuu :)

azie Cheesy said...

@marina~ yeke?? study mne? salam perkenalan :)

iMBobo said...

tp kite tak hang out pun hehehe..

azie Cheesy said...

@imBobo~ nnt de mse kte hang out ek :)

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...