Friday, September 9, 2011

riang ria bowling bersama bloggers :)

assalamualaikum!


apa khabar semua?? semoga bersemangat nak habis cuti...*padahal aku yang tak semangat nak balik, barang tak packing lagi...heee*...oke malas nak cakap panjang tapi nak menaip je...ngee...semalam aku hang out dgn bloggers lagi...actually planning semalam nak pergi rumah pinky momma...tapi tetiba hari rabu cakap cancel sebab pinky momma nak buat hari sabtu...melepas la nak join hari sabtu sebab sabtu pagi dah nak gerak ke kl...sadis :(


tetiba rabu malam tu aku dapat msg dari asma,

"esok free tak? jom hang out.."

aku jawab,

"free2, nak2 huhu..."

*nampak excited tak cara aku reply? hehee*



then kami pun planning nak pergi main bowling dekat TER (terengganu equestrian resort)...mula2 risau gak ramai orang, tapi bila sampai tengok2 x ramai pun...bloggers yang terlibat semalam adalah asma, eyda, edie, faizal dan aku...kami main 2 game...aku dah lama tak pegang bola bowling, so mula2 main agak kekok di situ ye...hehehe...hebat2 mereka main bowling, segan aku...huhu tapi tak apa, janji lepas gian nak baling bola tu bagi kena pin walaupun ada yang x kena sebab tersasar ke longkang...tapi buat apa kalau ada longkang kat situ kalau tak bagi masuk kan?? kah3 *mengarut*...lepas ni lambat lagi boleh jumpa lagi mereka ni...seriously akan merindui kalian...thanks 4 everything...harap dapat jumpa lagi ramai bloggers2 sporting :)


oke jom layan gambar2 bloggers ni


*
*
*


from left
pendambamawar
,
edie trigyy
,
eyda syahida
,
asma bluppy
,
azie







ni hasil lepas 2 games...sapa no 1? cuba teka..yang pasti bukan aku...hehee



pssssttttt: esok pagi aku akan berlepas ke kl dr terengganu...doakan perjalanan selamat ek...barang tak habis packing lagi =_='




18 comments:

Pendamba Mawar said...

sapa no 2?haha

iMBobo said...

jauhnya kat tganu, kat kt kl boleh gak join hehe

azie Cheesy said...

@pendamba mawar~ oke nak kena sebut eh no 2 spe? heheee

azie Cheesy said...

@imbobo~ sok dah nak balek kl..jom maen bowling kt kl lak. hehee :)

iLa VaNiLLa said...

knp jaoh sggt????? cam tu lar azie an.. taching ! >.<

Pendamba Mawar said...

haruslahhhhhhh

azie Cheesy said...

@ila~ ila dear jgn tacink..huhu nnt kalo azie blek gopeng azie roger kte g men boling kt jj ek..hehee ok x?

azie Cheesy said...

@pendamba mawar~ oke pemenang nombor 2 jatuh kepada PENDAMBA MAWAR! oke x? hehee

MuRni DahLiA said...

azie, kite follow kamoo.. kamoo follow kite gak ye... nk jd frens... =)

Cik Asma BLuppy said...

ok... no 3. laen kali kite g lagi ep... nk kalahkan edie...<----bajet otai. haha

trigyy said...

ermmmm... xnk komen bowling. nk ckap hati2 blik kL esok.. hahha

puteraduyong said...

waaa...best oo main boling...

izaFiza said...

bestnyer korang!!

azie Cheesy said...

@murni dahlia~ oke dear :)

azie Cheesy said...

@CAB~ nnt jom maen lagi k!

azie Cheesy said...

@trigyy~ hehe mekasih edie :)

azie Cheesy said...

@puteraduyung~ yup best2 :)

azie Cheesy said...

@izaFiza~ kak nt jom la join sama :)

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...