Sunday, August 14, 2011

berbuka di Belanga Mid Valley

assalamualaikum n salam ramadhan to all my readers.. ^^


ari rabu bru ni azie g berbuka gn geng skola menengah dulu..ktorg mmg 1 geng yg dikenali sbg g9 sjak form 1 smp skarg sbb ade 9 org tp yg dpt bke pose sme ni cme 4 org je sbb 4 org je yg ade kt kl time tu..huhu..


mula2 plan je nk bke pose sme tp xtau nk mkn ktne so ktorg plan je la nk g mkn kt mid..tu pn lom decide nk mkn ape..azie pn g la amik eman kt ipg bangi then ktorg menuju ke UM plak amk nisa then amk usna plak kt ipg sblh UM tu..sumenye study di tempat yg berlainan..huhu


then bila da smp mid ktorg gi surau smyg mgrb dulu, bke minum air dulu kt surau tu sbb kalo nk tgu abs mkn lme kot..nk borak2 lg..hehe..then bila da abs smyg ktorg pn trus menuju ke Belanga pdhl lom decide lg nk mkn kt situ..cuma mmber suggest mkn kt situ la..Belanga ni mcm tmpt mknn tradisional melayu yg ade kt mid valley..tp mse g tu pnoh lg org..ktorg pn tercegat lg dpn Belanga dok pk lg nk mkn ape..pizza kah? nyonya colors kah? kfc kah? erk blur gle xtau nk mkn ape..last2 da alg2 tgu dpn belanga tu tgu je la smp ade mje kosong..x lme pastu ade da mje kosong utk ktorg berempat..


time nk order blur jgk sbb 1st time mkn kt situ..last2 azie order nasi goreng belacan..nisa order nasi dagang..eman n usna order soto..soto nye agk plek sbb mkn gn lemang, bkn nsi impit...huhu..len mcm je tgk..nasi goreng belacan yg azie dpt lak meriah smcm siap gn 2 ketul chicken wings lg..harga??? erk rm12.90 sepinggan nsi..hehe..nasi dagang nmpk standard la..pastu ktorg order ice teller utk di share 4 org..ice teller sdp woh! ice teller tu ape?? erk yg mcm abc tu..sedappp...


x teringat lgsg kot nk snap pic mknn2 tu b4 mkn sbb prot tgh lapa, pk nk mkn je..haha..tp ade la ktorg snap pic mse mknn da nk abs..hehe..ni pics yg smpt di snap..



mknn da abes..



candid



nk mkn ice teller..hehe



from left usna, nisa, eman


from left nisa, azie, usna




peace no war



mse utk pulang ke destinasi masing2








pssssttttttttt: kalo gi mid x tau nk mkn pe yg lom try lg try la Belanga ni..nasi goreng belacannye sedap gk..hehe ^^,





4 comments:

iLa VaNiLLa said...

beshnyew.... :)


dah lama tak jejalan kat sini.. ^^

aziza esa said...

@ila~ bez2..hhehe

Husna Halim said...

babe..2 nsik impit la..dlm bntuk lemang..bau pon dh mcm lemang...

aziza esa said...

sbb aku x rse mne aku taw..rpe mcm lemang..

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...