Saturday, August 20, 2011

"SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?"

assalamualaikum ^^


sapa2 nak join meh tekan banner ni k...





aku suka join segmen2 yg dpt bg kritikan untuk improve lagi blog aku yang x seberapa ni...org ckp, belajar dr kesilapan...aku ni pon bknnye pro sgt bab2 blog ni kn...jd nak la minta tunjuk ajar blogger2 sekalian...segala kritikan diterima dengan senang hati... :)



pssssssttttt: kalau berat bg tau je k...jgn malu2.. :)







30 comments:

Clara said...

Belog awk tak berat... ringan.
Seriously.

Template pown simple..

=)

Nurulhuda said...

blog kamu ringan..
cume,,header tu cm besa sgt je..

yg laen sume kemas,,simple,, suke.!

eiyna zhafirah said...

xberat pn :)

A'G said...

takder berat nyer pun...laju jer loading...

Ezad Skytech said...

blog ni tak berat pon..sebab widget pon tak banyak..tu yang ringan je...hee..

amirulspurs said...

salam .. balas kunjung.

blog ni tak berat. ringan, mcm org atas ni ckp laa. tak byk sgt widget. and header tu kalau bg lebar ckit dah okay dah


p/s : tuan pnya blog pn comel :p

azie said...

@clara~ fuh..risau dah takut berat.. tq ya..

azie said...

@nurulhuda~ simple is better kn..? tq ya..

azie said...

@eiyna~ yeke? tq ya..

azie said...

@AG~ risau jugak kalo blog ni berat nk loading..tq ya..

azie said...

@ezad skytech~ mmg nk kurangkan widget sbb takut blog berat..huhu tq ya..

azie said...

@amirulspurs~ sempat lg puji tuan punya blog ek? tq ya..

jotch said...

salam....cmna nak wat setting komen cam blog awak ni??

komen kat blog sya, click dlu bru dpat nmpk komen...

http://jotch-production.blogspot.com

ajar sket...

Mohd Zakwan said...

okay je blog ni , tak berat , cuma zakwan ada cadangan untuk meringankan lagi iaitu remove gadget "lalu lintas" tu . tak penting pun kan :)

btw, thanks sudi komen Blog Zakwan :D

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen jugak :)

overall blog ni okey, mudah je nk loading..tp cuma header tu ada lambat cket nk loading..mungkin size header tu besar..cuba awk try kasi resize k dear :)

AzatLazat said...

blog ni berat sebab susah nak angkat
dari tadi try
kakaka
ok cuba buat lawak tapi tak lawak
:P

blog ni ringan kalo la boleh lambung2
eh silap blog orang ni
ingat blos sendiri

tia @ Ini Kisah Tia said...

yup ! widget dekat blog kamu tak banyak yang merapu jadi kamu terselamat dari menghadapi masalah blog obesiti . huhuu . thanks join segmen :)

Shaherah said...

tak berat.. ok jek ^_^

izni said...

tak berat ponn .
ringan gila gila .
kita suke backgroud .
blog ni comel .
:)

anamizu said...

salam kenai dr cik ana..hehe
blog ni ok je..
x berat pon..
comel mcm tuan die..hehe





luv:
cik ana ^__^

lisa lis said...

salam..

br dapat bw ni..~

yea3x...blog kamu xberat pun...hehehehe~

mesra alam blog ni~

appun selamat bbloging~

salam ramadhan~ ><

azie said...

@jotch~ da settle ke blom mslh tu? :)

azie said...

@zakwan~ thnx 4 da suggestion :)

azie said...

@sutera kasih~ ye ke? akan cuba perbaiki.. :) mekasih ye

azie said...

@azatlazat~ ok mmg lawak.. hehehee

azie said...

@tia~ mekasih tia sbb wt segmen ni :)

azie said...

@shaherah~ tq ya..

azie said...

@izni~ comel ek? mekasih ye,,

azie said...

@anamizu~ hehe mekasih byk ye..

azie said...

@lisa lis~ salam ramadhan juga ye.. :)

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...