Monday, August 15, 2011

pelik tp benar ttg baby tv

assalamualaikum n hye readers!


cmne da 2 mggu puasa ni? bertahan oke! sikit lg nk rye da.. ^^


spe tgk baby tv?? kt astro channel 618.. nme pn BABY TV msti la baby yg nk tgk kn..siaran utk baby2 comel sekalian..*spe rse dia masih baby silakan tgk*..hehehee..azie pn tgk gk baby tv ni smp da hafal da ape yg de kt baby tv tu..erk tp bkn azie prasan diri ini spt baby oke..


kalo ade ank sdare azie kt uma ni, msti kne pasang cte baby tv dia tu kalo nk suh dia dok diam..bknnye baby sgt pn, da staun lbey, ank sdare yg nk tadika taun dpn pn tgk lg baby tv ni..yg plek nye, ble bkk baby tv, konpem drg dok dpn tv x kaco org lain da..mata mmg focus kt tv..baby tv byk cm nyanyi2, de monyet lompat2, mcm2 lg. hari2 de lgu happy birthday..bkn byk dialog sgt pn..tp dak2 kecik ni bley focus kt baby tv ni..kalo pasang astro ceria drg xnk tgk..plek tp benar..


yg org dewasa ni plak x ley la nk tgk cte len, join skaki je la tgk baby tv tu..haha...smp lgu kt baby tv dok men2 lam kepala..bley tgk cte len kalo dak2 ni x dok dpn tv la..kalo x mula la drg x dok diam..kebanyakannye dok ulang2 je kt baby tv tu..layannn je la..


kalo time azie kt uma tp ank2 sdare ni xde, cm plek lak kalo ttbe nk bkk baby tv ni..tp rndu jgk lagu2 kt channel tu..kunk kalo bukak tgk sorg2 mmg rse pelik..haha..





monkey ni nme dia oliver..hehee






psssstttttt: spe2 yg x pnah tgk baby tv or x pnah prasan de channel ni try la tgk kt channel 618..comel n menarek utk baby..hehe slmt menonton! ^^,

5 comments:

mizzkechique said...

xpnh lak terfikir nk nonton baby tv..hehe

aziza esa said...

@MK~ sbb tu nk pomot. msti rmai x terfikir nk tgk lg..hehehe

iMBobo said...

haha promote baby tv ek?ok nanti nak usha tv tu hehe..bila lah nk dpt baby nii..hmm..

aziza esa said...

@imBobo~ aik? tringin nk baby lak ek? hehe tgk la baby tv..

aziza esa said...
This comment has been removed by the author.

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...