Sunday, August 28, 2011

berbuka bersama terengganu bloggers

assalamualaikum!



waaahhh nak raya dah ni...hari ni dah last puasa...semoga ramadhan kali ni lebih baik dari tahun lepas dan semoga kita bertemu lagi ramadhan yang akan datang...


semalam sempat juga la join iftar bersama terengganu bloggers...1st time join gathering blogger! serious mula2 memang segan+nervous+gementar+excited semua ada...mula2 contact dengan woot2 dan tok esah je pasal gath ni...petang tu plak dah mula hujan...risau ramai tak dapat join...dan satu benda yang paling bermain di fikiran "ada tak perempuan yang join ni???"


mula2 msg dgn tok esah ingatkan tok esah ni perempuan...heheee...ok masa dah nak jumpa tu dia call sekali suara laki daaa...then bila tanya "ada perempuan dop tu?"...dia jawab "macam x dop je ni"...aiyakk aku dah rasa macam nak lari...hak3 segan punya pasal tp tak kan nak lari kot dah alang2 sampai situ dah...nasib gak aku bawak cousin2 perempuan ku sekali...hee...pastu baru nampak ada asma bluppy...yeay! ada geng perempuan...


yang pergi tak ramai pun...aku, asma bluppy, edie triggy, wootwoot, tok esah dan 2 spupu aku...oke ni memang 1st time aku jumpa blogger2 tersebut...kitorang berbuka dekat A&W batu buruk...ada yang beli makanan kat bazar, ada yang beli makanan A&W...aku beli nasi kerabu kat bazar...memang tringin nak makan sebab dah lama x pekena nasi kerabu...aku gn spupu2 aku beli makanan sebelum jumpa semua org ni lagi, masa tu x tau lak nak makan kat dalam A&W tu...ok fine aku gn spupu2 aku pun dengan selamba bukak nasi kerabu dalam A&W...haish x kisah la orang nak cakap apa, lepas ni tah tahun bila lak aku masuk A&W tu lagi...risau kena halau je...haha...kalau kat mekdi boleh kena halau tu...


syok gak dapat join gath blogger ni...ada pengalaman baru...hehee...sambil2 makan tu la kami berkenal2an dan bersembang2...banyak gak info dapat tadi...tapi tak dapat nak borak lama sebab nak kena solat maghrib kan...sampai situ je dapat borak...pastu masing2 balik...walaupun dapat jumpa sekejap tapi rasa puas hati...mekasih la sebab wat gathering tu..memang tunggu actually sebab tringin nak merasa gath blogger...hope pasni dapat join lagi... :)


ni pic kitorang, gambar tak berapa oke maybe sebab tadi de flash...takpe ada lagi gambar kat wootwoot :)

*
*
*
*
*

from left asma, edie, wootwoot, tok esah, azie

*credit pic to my cousin sbb tlg amik gambar*




pssssssttttttt: lepas ni jom ramai2 lagi join gathering bersama bloggers :)


4 comments:

trigyy said...

hehehhe.. selamat hari ryer.. edi malu sbnrnya smlm #cewah

Cik Asma BLuppy said...

wah... pic da kuo... CAB amik ye... hehehe

azie_esa said...

@edie~ ececeh malu yep..hehehe samo lah...selamat hari raya juga~

azie_esa said...

@CAB~ silakan2 amik wat kenangan ye..hehe

related post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...